M-Audio Oxygen 61

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
hykter
M-Audio Oxygen 61

Post autor: hykter » wtorek 12 lut 2008, 09:40

Znalazłem powyższą klawiaturę za 750 zł. Warto, nie warto, są lepsze za tą cenę?

I czy uruchomię ją na zintegrowanej karcie dźwiękowej ?

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Re: M-Audio Oxygen 61

Post autor: Soundscape » wtorek 12 lut 2008, 09:50

...Znalazłem powyższą klawiaturę za 750 zł. Warto, nie warto, są lepsze za tą cenę?

I czy uruchomię ją na zintegrowanej karcie dźwiękowej ?...
Uruchomić uruchomisz, ale będziesz miał latencje minimum 40ms. A z takową się nie da normalnie grać.

Co do klawiatury - w tej dziedzinie nie ufam M-Audio.

Reszta informacji o innych klawiaturkach (do powiedzmy 1000 pln) czeka w wyszukiwarce

hykter

Post autor: hykter » wtorek 12 lut 2008, 16:20

......Znalazłem powyższą klawiaturę za 750 zł. Warto, nie warto, są lepsze za tą cenę?

I czy uruchomię ją na zintegrowanej karcie dźwiękowej ?...
Uruchomić uruchomisz, ale będziesz miał latencje minimum 40ms. A z takową się nie da normalnie grać.

Co do klawiatury - w tej dziedzinie nie ufam M-Audio.

Reszta informacji o innych klawiaturkach (do powiedzmy 1000 pln) czeka w wyszukiwarce ...

W takim razie zapytam jeszcze jaką kartę, bo się na tym w ogóle nie znam( też za 1000zł).

Oczywiście że czekają w necie, tak jak m-audio, ale które polecasz( również się nie znam)

:)

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » środa 13 lut 2008, 07:40

W takim razie zapytam jeszcze jaką kartę, bo się na tym w ogóle nie znam( też za 1000zł).

Oczywiście że czekają w necie, tak jak m-audio, ale które polecasz( również się nie znam)

:)...
Używane M-Audio FW410, lub FW Solo lub też Presonus Inspire. Nie napisałeś do czego Ci będzie potrzebne i co chcesz robić.

Ale na temat kart również jest sporo na forum. Hasło do wyszukiwarki to: interfejs audio. (501 tematów.)

ODPOWIEDZ