Kabel firewire 10m?
Jakim sposobem w takim razie to połączyłeś? albo może po prostu złożę u Ciebie zamówienie?

Re: Kabel firewire 10m?
rozumiem że home made...
nigdzie nie mogłem dostac ze tak powiem "czegos"gdzie mogł bym połączyc ze sobą kabla FireWire 6/6 z 6/4 wiec trza była radzic sobie samemu (Adam Słoodowy zrobił swoje haha)
...Jakim sposobem w takim razie to połączyłeś? albo może po prostu złożę u Ciebie zamówienie?
...
Tak jak wspomnialem było zabawy-zakupiłem zwykłego śledzia z 2 gniazdami FireWire 6/6 (małe rozebranko ,odnalezienie gdzie jaki kabelek "leci"nastepnie połaczenie i zalanie wszystkiego zywica)

Tak jak wspomnialem było zabawy-zakupiłem zwykłego śledzia z 2 gniazdami FireWire 6/6 (małe rozebranko ,odnalezienie gdzie jaki kabelek "leci"nastepnie połaczenie i zalanie wszystkiego zywica)
Jeżeli tylko jest taka możliwość to wyślę wam 2 kable a Wy jakimś sposobem je połączycie i wystawicie mi jakiś koleżeński rachunek ok? Albo sami jakoś zrobicie taki kabel a ja od was go kupie.
Dodam jeszcze że chodzi o kabel 6/6
...Dodam jeszcze że chodzi o kabel 6/6...
niema znaczenia czy 6/4 czy 6/6 da sie wszystko zrobic
niema znaczenia czy 6/4 czy 6/6 da sie wszystko zrobic
To jak albo po prostu zrobicie mi przedłużacz 7m albo 14 metrowy kabel 6/6 firewire no i napisz mi tylko jaki to będzie koszt. pozdr czekam na odp.
...To jak albo po prostu zrobicie mi przedłużacz 7m albo 14 metrowy kabel 6/6 firewire no i napisz mi tylko jaki to będzie koszt. pozdr czekam na odp. ...
Zrobić tak zwaną "'przedłuzke" to zaden problem -lecz nie sądze zeby 14m zdało egzamin
Zrobić tak zwaną "'przedłuzke" to zaden problem -lecz nie sądze zeby 14m zdało egzamin
no jeżeli 14 metrów może mieć problem to w takim razie 10m zrobić tylko 3metry przedłużki a reszta zwykły kabel 7m to też nie zda?
...no jeżeli 14 metrów może mieć problem to w takim razie 10m zrobić tylko 3metry przedłużki a reszta zwykły kabel 7m to też nie zda?...
tak jak wspomniałem umnie działa 7m bez problemowo (Karta RME ff800) niewiem jak rzecz by sie miała w panskiej karccie -prosze podac e-maila pokaze jak umnie to wygląda
tak jak wspomniałem umnie działa 7m bez problemowo (Karta RME ff800) niewiem jak rzecz by sie miała w panskiej karccie -prosze podac e-maila pokaze jak umnie to wygląda