Yamaha PF 2000
szukam informacji o tym instrumencie.Wiem ze jest to piano cyfrowe,ale cięzko cos więcej znalezc.Ma klawiature fortepianowa ważoną dynamiczną i midi.Zastanawiam sie jak to jest w tym pianie dokładnie z midi i czy nadaje sie jako klawiatura sterujaca ?
Re: Yamaha PF 2000
...szukam informacji o tym instrumencie.Wiem ze jest to piano cyfrowe,ale cięzko cos więcej znalezc.Ma klawiature fortepianowa ważoną dynamiczną i midi.Zastanawiam sie jak to jest w tym pianie dokładnie z midi i czy nadaje sie jako klawiatura sterujaca ? ...
Yamaha PF2000 to model piana z końca lat 80. - 6-operatorowy generator FM z 16-głosową polifonią z barwami PIANO, E-PIANO, CLAV, wibrafon, marimba i klawesyn z DX7II i z wejściem na cartridge z barwami, głośniczki 2x20W i o ile dobrze pamiętam w reklamach prasowych na świecie ten instrument reklamował Chick Corea (ale mogę się mylić...).
Pozdro
Groover
Yamaha PF2000 to model piana z końca lat 80. - 6-operatorowy generator FM z 16-głosową polifonią z barwami PIANO, E-PIANO, CLAV, wibrafon, marimba i klawesyn z DX7II i z wejściem na cartridge z barwami, głośniczki 2x20W i o ile dobrze pamiętam w reklamach prasowych na świecie ten instrument reklamował Chick Corea (ale mogę się mylić...).
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
Re: Yamaha PF 2000
Dzięki.Zastanawiam się jeszcze po co jest w pianie wejście liniowe?