Przymierzam sie do zakupu ktoregos z tych modeli i potrzebuje posluchac sobie tych sluchawek gdzies w Krakowie. Ktos ma ktorys z tych modeli w domu? Poki co znalazlem az jeden krakowski sklep w ktorym beda mieli DT-150 za jakis czas (inna sprawa ze cene za nie maja kosmiczna w porownaniu do konkurencji).
ps. prosze rowniez o informacje na jakim wzmacniaczu graja te sluchawki. osobiscie przymierzam sie do presonus hp4, wiec idealnie byloby jakbym mogl obie rzeczy przetestowac naraz ;)
Beyerdynamic DT-150/DT-770 Pro - gdzie posłuchać w Krakowie?
Re: Beyerdynamic DT-150/DT-770 Pro - gdzie posłuchać w Krakowie?
mozesz smialo brac w ciemno
mam dt770 i behringer powerplay ha4700 - gra toto elegancko(ps jeden z najwygodniejszych wzmacniaczy na rynku z ekstra mozliwosciami)
mam dt770 i behringer powerplay ha4700 - gra toto elegancko(ps jeden z najwygodniejszych wzmacniaczy na rynku z ekstra mozliwosciami)
...mozesz smialo brac w ciemno
mam dt770 i behringer powerplay ha4700 - gra toto elegancko(ps jeden z najwygodniejszych wzmacniaczy na rynku z ekstra mozliwosciami)...
ok, ale jeszcze sie waham ktory z tych modeli wybrac ;)
mam dt770 i behringer powerplay ha4700 - gra toto elegancko(ps jeden z najwygodniejszych wzmacniaczy na rynku z ekstra mozliwosciami)...
ok, ale jeszcze sie waham ktory z tych modeli wybrac ;)
- FranekZonzel
dt 150 są najlepsze do studia
dokladnie - dt150 - zreszta nieraz chwalone na forum tylko ten design przeznaczony dla operatora koparki........
design to mnie totalnie nie interesuje, byleby byly wygodne przy wielogodzinnych sesjach, nadawaly sie jako kolejny odsluch (mam yamahy hs80) oraz do pracy wieczorami nad wlasnymi produkcjami tak zeby sasiadom nie psuc nerwow ;)
- FranekZonzel
...design to mnie totalnie nie interesuje, byleby byly wygodne przy wielogodzinnych sesjach,
no dt 150 do wielogodzinnych sesji :/ niestety nie polecam, nie są wygodne, za to rewelacyjne , no coż nie ma nic idealnego. Sony MDR 7506 lub 7509 są wygodne, AKG K240 tez ale to nie to co DT150 niestety :|
no dt 150 do wielogodzinnych sesji :/ niestety nie polecam, nie są wygodne, za to rewelacyjne , no coż nie ma nic idealnego. Sony MDR 7506 lub 7509 są wygodne, AKG K240 tez ale to nie to co DT150 niestety :|
no dt 150 do wielogodzinnych sesji :/ niestety nie polecam, nie są wygodne, za to rewelacyjne , no coż nie ma nic idealnego. Sony MDR 7506 lub 7509 są wygodne, AKG K240 tez ale to nie to co DT150 niestety :|...
ajj.. to tym bardziej musze najpierw jest sprawdzic w praktyce..
mam djskie sluchawki Denon HP1000 i nie da sie w nich wytrzymac dluzej niz godzine (w dodatku musze brac pod uwage fakt, ze siadajac do komputera zakladam okulary i to tez jest kolejny czynnik ktory przy mocno uciskajacych sluchawkach obniza znacznie komfort pracy)
ajj.. to tym bardziej musze najpierw jest sprawdzic w praktyce..
mam djskie sluchawki Denon HP1000 i nie da sie w nich wytrzymac dluzej niz godzine (w dodatku musze brac pod uwage fakt, ze siadajac do komputera zakladam okulary i to tez jest kolejny czynnik ktory przy mocno uciskajacych sluchawkach obniza znacznie komfort pracy)
...dokladnie - dt150 - zreszta nieraz chwalone na forum tylko ten design przeznaczony dla operatora koparki...........
design - kwestia gustu, mi ten ascetyzm dt-150 odpowiada, a od siebie dodam że oprócz świetnych własności dzwiękowych, są nieocenione pod względem wygody - potrafię nie ściągać ich z uszu nawet całą noc i nic nie doskwiera, nic nie uwiera i nie boli, GORACO POLECAM
design - kwestia gustu, mi ten ascetyzm dt-150 odpowiada, a od siebie dodam że oprócz świetnych własności dzwiękowych, są nieocenione pod względem wygody - potrafię nie ściągać ich z uszu nawet całą noc i nic nie doskwiera, nic nie uwiera i nie boli, GORACO POLECAM
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman