KRK RP 8- problem...
Mam problem z tymi monitorami. Otóż, kiedy pracują przy niskiej głośności wszystko jest ok, obydwa monitory grają tak samo. Problem się zaczyna kiedy zwiększam natężenie. W pewnym momencie, w tym przypadku prawy monitor zaczyna się "mulić", traci wysokie częstotliwości i gra praktycznie tylko niskimi. Dzieję się tak wtedy kiedy jest dużo niskich. Pełnym pasmem gra tylko lewy. Próbowałem przepiąć kable, bez skutku. Włączyłem tylko prawy, podgłośniłem i na połowie głośności wogóle momentami nie słychać było nic. Co się mogło stać? Nie są na gwarancji bo sprowadziłem je ze Stanów. Nowe...
Brak pomysłu w tej chwili...
-
Re: KRK RP 8- problem...
Jeśli maja osobny wzmazniacz od niskich i wysokich tonow to moze w prawym wzmacniacz od wysokich sie uszkodził...
Jeśli mówisz że nowe to pewnie wada fabryczna.
No i co mam z nimi zrobić? Kto i gdzie jest w Polsce serwisantem KRK System?
Brak pomysłu w tej chwili...
...No i co mam z nimi zrobić? Kto i gdzie jest w Polsce serwisantem KRK System?...
Wydaje mi się że obecnie dystrybutorem KRK jest audiotechpro.pl
Zadzwoń tam i zapytaj o serwis.(to bardzo kulturalni ludzie) Jesli kupiłeś w kraju to masz gwarancje więc spij spokojnie.
Wydaje mi się że obecnie dystrybutorem KRK jest audiotechpro.pl
Zadzwoń tam i zapytaj o serwis.(to bardzo kulturalni ludzie) Jesli kupiłeś w kraju to masz gwarancje więc spij spokojnie.