PreSonus FIREPOD - łączenie kilku

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
DJ_Rydzyk
PreSonus FIREPOD - łączenie kilku

Post autor: DJ_Rydzyk » wtorek 30 paź 2007, 15:41

Posiadam inferfejs PreSonus FIREPOD. Ostatnio dowiedziałem się, że można złączyć trzy takie urządzenia w szereg, uzyskując w ten sposób 24 wejścia jednocześnie. Ale niestety udało mi się wyczytać tylko tyle.

Powiedzcie czy przy zlączeniu 3 interfejsów w szereg będę miał również 24 wyjścia i czy zwiększy się moc obliczeniowa?

pozdr

Leff

Re: PreSonus FIREPOD - łączenie kilku

Post autor: Leff » wtorek 30 paź 2007, 16:00

...Posiadam inferfejs PreSonus FIREPOD. Ostatnio dowiedziałem się, że można złączyć trzy takie urządzenia w szereg, uzyskując w ten sposób 24 wejścia jednocześnie. Ale niestety udało mi się wyczytać tylko tyle.

Powiedzcie czy przy zlączeniu 3 interfejsów w szereg będę miał również 24 wyjścia i czy zwiększy się moc obliczeniowa?

pozdr...
TEż mam Firepoda. Z całą pewnością nie zwiększy Ci się moc obliczeniowa, bo Firepod nie ma nic do tego. Moc obliczeniowa zależy od komputera, głównie CPU. Firepod nie ma żadnych procesorów DSP biorących udział w obróbce dźwięku w DAW. Jak z wyjściami nie wiem, ale powinni coś pisać o tym na stronie Presonusa.
Pozdrawiam - Leff
Leff - Szczecin

ODPOWIEDZ