Jakie są różnice między multiface-m RME I a II ?
I czy wielę trace nie kupując nowego interfacu FF400 ?
RME Multiface I a II
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
Re: RME Multiface I a II
z tego co wiem, o ile się nie mylę, I była robiona w Niemczech, a II już w Chinach.... jeżeli ma to dla ciebie jakieś znaczenie ? dla mnie juz tak. Dalej... I także nie miała na przednim panelu rególowanego wyjścia słuchawkowego ( gałki ) II już je ma, pozatym podobnow wersji II uzyskali wyższą dynamike wejść, ale czy to prawda ? to już trzeba pytać użytkowników zapoznanych z 2 wersjami tych Interfejsów... Od moich kolegów słyszałem , że 1 była bardziej udana i mniej zawodna... co do FF 400, tu już masz poza 8 wejściami 2 wejścia mikrofonowe hi-end, niestety więcej nie powiem ci nic, bo nie znam dokładnie tego modelu, ach zapomniał bym , możesz się łączyć FF 400 ( interfejsem ) za pomocą złącza Fire-wire z komputerem PC ( jak posiadasz karte Fire-wire ) i także laptopem. Wpisz w google nazwy interfejsów i poczytaj. Co do jakości i niezawodności tych urządzeń... pewnie tu uzyskasz odpowiedzi. Pozdrawiam
wszystko jest na stronie rme...ciezko ruszyc glowa???
...z tego co wiem, o ile się nie mylę,
A byłeś użytkownikiem I lub II??
A byłeś użytkownikiem I lub II??
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
- stevelukather
...wszystko jest na stronie rme...ciezko ruszyc glowa???...
na www.audiostacja.pl wszystko po polsku o RME
Co do niezawodnosci,Multiface nigdy nie zamilknie a seria FF 400 bardzo czesto ,moj FF800 raz na ruski rok ale jednak,gdyby nie to ze RME dopiero teraz puscilo ExpressCard do Multiface,w zyciu bym nie zmienil Multiface na FireFace.
[addsig]
na www.audiostacja.pl wszystko po polsku o RME
Co do niezawodnosci,Multiface nigdy nie zamilknie a seria FF 400 bardzo czesto ,moj FF800 raz na ruski rok ale jednak,gdyby nie to ze RME dopiero teraz puscilo ExpressCard do Multiface,w zyciu bym nie zmienil Multiface na FireFace.
[addsig]
miałem do czynienia tylko z wersją I. Pozdro