Mam tę klawiature podłączona jest przez usb. Pracuje na logic 5.5.1
Po dłuzszej pracy zauważyłem że klawiatura sie się zawiesza tzn nie wysyła żadnych komunikatów a po chwili zawiesza równiesz program. Musze wtedy wyłączyć klawiature i ponownie ją włączyć żeby wszystko wruciłodo normy.Czy macie ten problem, a może wina leży w portach usb. Oprucz klawiatury podłączony jest sterownik beriger fader control.
Gdzie leży przyczyna?
Dodam że mam już drugi egzemplaż z pierwszym było to samo.
Emu Xboard 61 się zawiesza
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
Re: Emu Xboard 61 się zawiesza
...Oprucz klawiatury podłączony jest sterownik beriger fader control.
Gdzie leży przyczyna?...
A jak je zasilasz, przez USB?
[addsig]
Gdzie leży przyczyna?...
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
...Mam tę klawiature podłączona jest przez usb. Pracuje na logic 5.5.1
Po dłuzszej pracy zauważyłem że klawiatura sie się zawiesza tzn nie wysyła żadnych komunikatów a po chwili zawiesza równiesz program. Musze wtedy wyłączyć klawiature i ponownie ją włączyć żeby wszystko wruciłodo normy.Czy macie ten problem, a może wina leży w portach usb. Oprucz klawiatury podłączony jest sterownik beriger fader control.
Gdzie leży przyczyna?
Dodam że mam już drugi egzemplaż z pierwszym było to samo....
mam to z xboard49 jak wcisne więcej przycisków(dostanie więcej komunikatów) to robi zwis ...ale u mnie to może być wina ramu i reszty...nie za bogato bo 1.8 athlon 678 ram...w ogóle to nie polecam tej klawiatury totalny plastik chiny jakich mało...sorry EMU
Gdzie leży przyczyna?
Dodam że mam już drugi egzemplaż z pierwszym było to samo....
mam to z xboard49 jak wcisne więcej przycisków(dostanie więcej komunikatów) to robi zwis ...ale u mnie to może być wina ramu i reszty...nie za bogato bo 1.8 athlon 678 ram...w ogóle to nie polecam tej klawiatury totalny plastik chiny jakich mało...sorry EMU
Roland Fantom G7,Yamaha Motif XS7,E-mu E5000 ultra i Xboard 49 Proteus X,Yamaha YS-200,SOUNDCRAFT COMPACT 4,EWQL Goliath,Komplete 8,Nexus,Sylenth1,Spectrasonics.
...Oprucz klawiatury podłączony jest sterownik beriger fader control.
Gdzie leży przyczyna?...
...................................
Tak zasilam przez usb
Gdzie leży przyczyna?...
...................................
Tak zasilam przez usb
a ustawienia oszczedzania energii portow jak??
a ich czestotliwosc??
a ich czestotliwosc??
...a ustawienia oszczedzania energii portow jak??
a ich czestotliwosc??...
a co to takigo gdzie to jest? moze to pomoze!
a ich czestotliwosc??...
a co to takigo gdzie to jest? moze to pomoze!
......
czestotliwosc nie pamietam - ale skoro nie wiesz to raczej jej nie przestawiles wiec jest standart(czasem za wysoko ustawiona wywala urzadzenia)
co do oszczedzania energii to w menadzeze urzadzen na koncentratorach bodajze
czestotliwosc nie pamietam - ale skoro nie wiesz to raczej jej nie przestawiles wiec jest standart(czasem za wysoko ustawiona wywala urzadzenia)
co do oszczedzania energii to w menadzeze urzadzen na koncentratorach bodajze