Mam od niedawna Korga Extreme i mam kilka pytań co do jego obsługi.
1. Bawiłem się trochę samplerem i zapisywaniem programów i opkasowałem kilka orginalnych programów i combi - czy da się jakoś je przywrócić? Cz można w jakiś sposób przywrócić pamięć korga do stanu pierwotnego?
2. Wgrywam programy AKAI przez zewnętrzny CD i nie wiem za bardzo w jakim formacie to zapisać tak żeby można było sprawnie ,szybko i bezboleśnie z nich korzystać - macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Korg Triton Extreme
Re: Korg Triton Extreme
...Mam od niedawna Korga Extreme i mam kilka pytań co do jego obsługi.
1. Bawiłem się trochę samplerem i zapisywaniem programów i opkasowałem kilka orginalnych programów i combi - czy da się jakoś je przywrócić? Cz można w jakiś sposób przywrócić pamięć korga do stanu pierwotnego?
2. Wgrywam programy AKAI przez zewnętrzny CD i nie wiem za bardzo w jakim formacie to zapisać tak żeby można było sprawnie ,szybko i bezboleśnie z nich korzystać - macie jakieś doświadczenia w tym temacie?...
Witam
Jeżeli chodzi o Korgi to poszukaj na tej stronie. Jest System wiec pewnie reszta też gdzies bedzie.
2. Wgrywam programy AKAI przez zewnętrzny CD i nie wiem za bardzo w jakim formacie to zapisać tak żeby można było sprawnie ,szybko i bezboleśnie z nich korzystać - macie jakieś doświadczenia w tym temacie?...
Witam
Jeżeli chodzi o Korgi to poszukaj na tej stronie. Jest System wiec pewnie reszta też gdzies bedzie.
Witam.
W Extreme, w trybie GLOBAL, jest funkcja przywracająca fabryczne ustawienia. W razie problemów, pisz.
Pozdrawiam, REMI
W Extreme, w trybie GLOBAL, jest funkcja przywracająca fabryczne ustawienia. W razie problemów, pisz.
Pozdrawiam, REMI
_ REMI_
Korg KRONOS, Korg OASYS, Korg M3, Yamaha Motif XS, Access Virus TI
Korg KRONOS, Korg OASYS, Korg M3, Yamaha Motif XS, Access Virus TI
...Bawiłem się trochę samplerem i zapisywaniem programów i opkasowałem kilka orginalnych programów i combi - czy da się jakoś je przywrócić? Cz można w jakiś sposób przywrócić pamięć korga do stanu pierwotnego?...
Panowie - na Rany Najwyższego!
Nic dziwnego, że Wasze posty idą się dmuchać nagminnie (a szczególnie młodszych stażem tutejszych userów), skoro nie potraficie szukać
.
Kilkanaście sekund w okularach + obczajka i jest: str. 127 - Restoring the factory settings.
Gier(z)"tych"
zamiast pakować w mundurki powinien był raczej zadbać abyście wreszcie pojęli do czego służą wyszukiwarki i czemu bez nich nikt nie zafunkcjonuje na forum, które ma (jeszcze) poważanie w branży.
[addsig]
Panowie - na Rany Najwyższego!
Nic dziwnego, że Wasze posty idą się dmuchać nagminnie (a szczególnie młodszych stażem tutejszych userów), skoro nie potraficie szukać

Kilkanaście sekund w okularach + obczajka i jest: str. 127 - Restoring the factory settings.
Gier(z)"tych"

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
ty robiles to w googlu - a od tego jest instrukcja dodawana do sprzetu albo do sciagniecia na stronie producenta - coz lenistwo powala na kolana...........