AKG Perception 100 czy AudioTechnika AT2020?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
ochkarol81
Re: AKG Perception 100 czy AudioTechnika AT2020?

Post autor: ochkarol81 » niedziela 05 sie 2007, 00:54

Zbynia.....dlaczego tak wszystko negujesz?????
Rozumiem że jestes profesjonalista i w ogóle masz pewnie we wszystkim rację,ale dlaczego nie potrafisz wypowiedziec sie chociaz troche pozytywnie o znaczących dla nas mikrofonach sredniej relacjii....
Przecież jeżeli wszystko jest takie złe i niedobre to dlaczego np ...akg 200,czy oktava jest chwalone przez tylu ludzi na świecie....
A Ty zawsze swoje......czy ludzie którzy nie mają kasy na lepsze mikrofony skazani są na niepowodzenia w świecie muzyki????bo nie mają na lepszy sprzet????A może poprostu nie każdy potrzebuje takiego sprzetu co Ty????
Czy jest to forum tylko dla profesjonalistów czy pomagacie trochę takim jak my co?????
To przestań pisac farmazony i podpowiedz cos na temat mikrofonów które kolega proponuje a najwyżej dodaj cos od siebie że jezeli nie te -to proponuje np.......
i wszystko na temat.....
wyrozumiałości troche....
pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkich!!!

Zbynia

Post autor: Zbynia » niedziela 05 sie 2007, 01:56

po co wypisujesz bzdury???ja pro??nigdy.............

jednak te dwa mikrofony to nie jakas rewelka - za podobna kase mozna kupic uzywany - wyzszej klasy oczywiscie jesli ktos sie na to godzi - wiadomo kazdy by chcial miec nowke........ale czasem lepiej kupic cos uzywanego............a w tej cenie nie jest to duzym problemem.....

ochkarol81

Post autor: ochkarol81 » niedziela 05 sie 2007, 18:50

Zbynia w takim razie załóżmy że ja kupiłem akg p....200 za niecałe 500 zł nówka tylko ze w anglii...I powiedz mi teraz czy to był błąd???bo wydaje mi sie ze jak na ta cene to przyzwoity mikrofon...Pamietaj że to tylko u nas w Polsce sa takie ceny wygórowane....Przyjdzie czas ze ten nie bedzie wystarczał to się zmieni...
Mimo wszystko podpowiadaj dalej bo każda rada to odbra rada....tylko trzeba wiedziec jak na nia patrzeć:)
pzdr
Pozdrawiam wszystkich!!!

cocktailmusic

Post autor: cocktailmusic » niedziela 05 sie 2007, 20:46

Jakos to juz jest tak na tym forum ze wiele osób wypowiada się nie na temat.
Pytałem o konkretne dwa modele mikrofonów, gdybym miał więcej kasy wiedziałbym co kupić.
Mam tyle ile mam i chciałbym kupic przyzwoity sprzęt,nie pytałem co byłoby lepsze od tych konkretnych mikrofonów.

matwielopak

Post autor: matwielopak » środa 08 sie 2007, 16:09

...Witam:)NO z tego co Ci moge polecic i to wszyscy pewnie by tak powiedzieli to zeby dołozyc do akg perception 200....nie masz ??
prosta sprawa:)Moge Ci sprzedac nowego bo jestem posiadaczem dwoch takich nowiutkich....nie pytaj jak to sie stało ale juz raz mój przyjaciel dostał tak dwa piece marshalla za cene jednego:)mieszkam w anglii wiec jezeli chcesz to moge ci przeslac zdjecia z walizeczka paragonem daty zakupienia 3 dni temu,no ale to daj znac mi na priva czy maila to sie dogadamy...Moge dzwonic za darmo do Polski wiec podaj numer telefonu zadzwonie i sie ugadamy:)Tylko sie pospiesz bo chcialem juz na e-baya wystawiac:)
Mikrofon naprawde jest cool,co zreszta mozesz przeczytac na forum i opinie ze stanów tip....Pozdrawiam...
ja chetnie kupie tego akg 200. za ile ?

ODPOWIEDZ