AKG Perception 100 czy AudioTechnika AT2020?
-
Witam Mam zamiar nabyć mikrofon"studyjny" który z podanych ww będzie bardziej odpowiedni?
Mam zamiar nagrywać wokal i sax.
Miałem pewne doswiadczenia z Behringerem C1 i MXL 990.
Chcę wydac maksymalnie 500,-
Dodam ze wnikliwie przeczytałem wszystkie tematy dotyczące ww mikrofonów
Co dziwne AKG jest za granica tanszy od AT.
Tylko nie proponujcie mi Oktawy.
Mam zamiar nagrywać wokal i sax.
Miałem pewne doswiadczenia z Behringerem C1 i MXL 990.
Chcę wydac maksymalnie 500,-
Dodam ze wnikliwie przeczytałem wszystkie tematy dotyczące ww mikrofonów
Co dziwne AKG jest za granica tanszy od AT.
Tylko nie proponujcie mi Oktawy.
-
Re: AKG Perception 100 czy AudioTechnika AT2020?
Witam:)NO z tego co Ci moge polecic i to wszyscy pewnie by tak powiedzieli to zeby dołozyc do akg perception 200....nie masz ???
prosta sprawa:)Moge Ci sprzedac nowego bo jestem posiadaczem dwoch takich nowiutkich....nie pytaj jak to sie stało ale juz raz mój przyjaciel dostał tak dwa piece marshalla za cene jednego:)mieszkam w anglii wiec jezeli chcesz to moge ci przeslac zdjecia z walizeczka paragonem daty zakupienia 3 dni temu,no ale to daj znac mi na priva czy maila to sie dogadamy...Moge dzwonic za darmo do Polski wiec podaj numer telefonu zadzwonie i sie ugadamy:)Tylko sie pospiesz bo chcialem juz na e-baya wystawiac:)
Mikrofon naprawde jest cool,co zreszta mozesz przeczytac na forum i opinie ze stanów tip....Pozdrawiam
prosta sprawa:)Moge Ci sprzedac nowego bo jestem posiadaczem dwoch takich nowiutkich....nie pytaj jak to sie stało ale juz raz mój przyjaciel dostał tak dwa piece marshalla za cene jednego:)mieszkam w anglii wiec jezeli chcesz to moge ci przeslac zdjecia z walizeczka paragonem daty zakupienia 3 dni temu,no ale to daj znac mi na priva czy maila to sie dogadamy...Moge dzwonic za darmo do Polski wiec podaj numer telefonu zadzwonie i sie ugadamy:)Tylko sie pospiesz bo chcialem juz na e-baya wystawiac:)
Mikrofon naprawde jest cool,co zreszta mozesz przeczytac na forum i opinie ze stanów tip....Pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkich!!!
-
Heya:):)No w razie czego to dajmy sobie z tym spokój bo to wiekszy kłotot dla ciebie:):)Ale z czystym sercem moge polecic wersje akg 200........Poprostu brzmi swietnie a opinie w stanach nawet tych którzy maja wielkie30 lentnie doswadczenie chwala ten mikrofon niesamowicie!!!
Napewno dlatego ze jego cena to 150 dolców,wiec u nich to juz w ogóle jest jakas paranoja bo co to dla nich jest 150 $,ale i w anglii nie jest zle.Ja dałem za niego 89 funtów i naprawde nie załuje:))Przede wszystkim jakosc wykonania ,walizeczka,pająk ....wszystko jest cacy i jak na początek naprawdę dla mnie jest git:))no i będzie stereo..hehe
Napewno dlatego ze jego cena to 150 dolców,wiec u nich to juz w ogóle jest jakas paranoja bo co to dla nich jest 150 $,ale i w anglii nie jest zle.Ja dałem za niego 89 funtów i naprawde nie załuje:))Przede wszystkim jakosc wykonania ,walizeczka,pająk ....wszystko jest cacy i jak na początek naprawdę dla mnie jest git:))no i będzie stereo..hehe
Pozdrawiam wszystkich!!!
-
...Heya:):)No w razie czego to dajmy sobie z tym spokój bo to wiekszy kłotot dla ciebie:):)Ale z czystym sercem moge polecic wersje akg 200........Poprostu brzmi swietnie a opinie w stanach nawet tych którzy maja wielkie30 lentnie doswadczenie chwala ten mikrofon niesamowicie!!!
Napewno dlatego ze jego cena to 150 dolców,wiec u nich to juz w ogóle jest jakas paranoja bo co to dla nich jest 150 $,ale i w anglii nie jest zle.Ja dałem za niego 89 funtów i naprawde nie załuje:))Przede wszystkim jakosc wykonania ,walizeczka,pająk ....wszystko jest cacy i jak na początek naprawdę dla mnie jest git:))no i będzie stereo..hehe...
Filtr i tłumik z 200 nie jest mi potrzebny,mam w mikserku,natomiast cały czas chodzi mi po głowie AT202,bawiłem się nim nagrywając gitare akustyczńą i btło super choc to tylko 17mm a nie cal.
Dylemat cały czas...........
Napewno dlatego ze jego cena to 150 dolców,wiec u nich to juz w ogóle jest jakas paranoja bo co to dla nich jest 150 $,ale i w anglii nie jest zle.Ja dałem za niego 89 funtów i naprawde nie załuje:))Przede wszystkim jakosc wykonania ,walizeczka,pająk ....wszystko jest cacy i jak na początek naprawdę dla mnie jest git:))no i będzie stereo..hehe...
Filtr i tłumik z 200 nie jest mi potrzebny,mam w mikserku,natomiast cały czas chodzi mi po głowie AT202,bawiłem się nim nagrywając gitare akustyczńą i btło super choc to tylko 17mm a nie cal.
Dylemat cały czas...........
proponuje Oktave :) szczegolnie do gitary :)
AT świetna do gitar /także a może przedewszystkim ,elektrycznych/,
jeśli do wokalu to AKG i rzeczywiście w wersji 200.
jeśli do wokalu to AKG i rzeczywiście w wersji 200.
-
...Radze Oktave
...
Wyraznie napisałem o oktawie - czytać!

Wyraznie napisałem o oktawie - czytać!
Mam 100 i jest bardzo dobrze...
Brak pomysłu w tej chwili...
poszukaj czegos lepszego uzywanego - chcocby ebay......