Otóż problem wygląda tak:
Potrzebuję przełożyć numery z yamahy w7 do kochanego mc505 ,otóż paterny mam już poukładane i składam je w song i wszystko leci jednym tempem,a patern numer 1 mam w 120 bpm a numer2 w 135 niestety tempo leci cały czas w 120 czy da się jakiś sposób wykonać zmiany w songu ??W instrukcji nic nie znalazłem oprócz zmiany tempa w paternach a nie w songu.
Pozdrawiam
Zmiany tempa w MC505
-
- Kontakt:
Re: Zmiany tempa w MC505
hm... podejrzewam że (tak jak w moim mc303) zmianę tempa w songu możesz zmienić tylko manualnie jagiem... ustawic na tempo i pokrecic ...
http://www.myspace.com/audiophone
...Otóż problem wygląda tak:
Potrzebuję przełożyć numery z yamahy w7 do kochanego mc505 ,otóż paterny mam już poukładane i składam je w song i wszystko leci jednym tempem,a patern numer 1 mam w 120 bpm a numer2 w 135 niestety tempo leci cały czas w 120 czy da się jakiś sposób wykonać zmiany w songu ?W instrukcji nic nie znalazłem oprócz zmiany tempa w paternach a nie w songu.
Pozdrawiam...
Niewiem czy 505 ma taką opcję ale poszukaj, mianowicie w mojej Yamasze RS 7000 w trybie song jest tzw. ścieżka tempa na którą wbijasz odpowiednie tempo w odpowiednim miejscu
Potrzebuję przełożyć numery z yamahy w7 do kochanego mc505 ,otóż paterny mam już poukładane i składam je w song i wszystko leci jednym tempem,a patern numer 1 mam w 120 bpm a numer2 w 135 niestety tempo leci cały czas w 120 czy da się jakiś sposób wykonać zmiany w songu ?W instrukcji nic nie znalazłem oprócz zmiany tempa w paternach a nie w songu.
Pozdrawiam...
Niewiem czy 505 ma taką opcję ale poszukaj, mianowicie w mojej Yamasze RS 7000 w trybie song jest tzw. ścieżka tempa na którą wbijasz odpowiednie tempo w odpowiednim miejscu
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
......Otóż problem wygląda tak:
Pozdrawiam...
Niewiem czy 505 ma taką opcję ale poszukaj, mianowicie w mojej Yamasze RS 7000 w trybie song jest tzw. ścieżka tempa na którą wbijasz odpowiednie tempo w odpowiednim miejscu...
W mc505 tego nie znalazłem za to w yamszce w7 taki tempo track mam ....
Pozdrawiam...
Niewiem czy 505 ma taką opcję ale poszukaj, mianowicie w mojej Yamasze RS 7000 w trybie song jest tzw. ścieżka tempa na którą wbijasz odpowiednie tempo w odpowiednim miejscu...
W mc505 tego nie znalazłem za to w yamszce w7 taki tempo track mam ....