Virus Ti KB - uszkodzone gniazdo MIDI Out

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Misiorro
Virus Ti KB - uszkodzone gniazdo MIDI Out

Post autor: Misiorro » piątek 06 lip 2007, 02:30

Witam! Pada mi gniazdo Midi Out w Virusie Ti KB. Czy wiecie, gdzie w Warszawie można to naprawić nie wydając fortuny i w miarę szybko? Sprzęt nie jest już na gwarancji. A może da sie to naprawić na własną rękę?
[addsig]
Survival w RP

kozpaw

Re: Virus Ti KB - uszkodzone gniazdo MIDI Out

Post autor: kozpaw » piątek 06 lip 2007, 08:02

...Witam! Pada mi gniazdo Midi Out w Virusie Ti KB. Czy wiecie, gdzie w Warszawie można to naprawić nie wydając fortuny i w miarę szybko? Sprzęt nie jest już na gwarancji. A może da sie to naprawić na własną rękę?
...

Musisz wpierw opisac obiawy

Ale generalnie jeśli jesteś pewien że to samo gniazdo szwankuje to niema problemu
To są zwykłe gniazda DIN, które dostaniesz w każdym sklepie elektronicznym. (Najpierw rozkręć Virusa i przyjżyj się kształtom gniazda)

Poprostu kup takie i jeśli "nieboisz" się cyny i lutownicy to spokojnie możesz sam wymienić
Klawiszowiec

kozpaw

Re: Virus Ti KB - uszkodzone gniazdo MIDI Out

Post autor: kozpaw » piątek 06 lip 2007, 08:04

......Witam! Pada mi gniazdo Midi Out w Virusie Ti KB. Czy wiecie, gdzie w Warszawie można to naprawić nie wydając fortuny i w miarę szybko? Sprzęt nie jest już na gwarancji. A może da sie to naprawić na własną rękę?
...

Musisz wpierw opisac obiawy

Ale generalnie jeśli jesteś pewien że to samo gniazdo szwankuje to niema problemu
To są zwykłe gniazda DIN, które dostaniesz w każdym sklepie elektronicznym. (Najpierw rozkręć Virusa i przyjżyj się kształtom gniazda)

Poprostu kup takie i jeśli "nieboisz" się cyny i lutownicy to spokojnie możesz sam wymienić ...
ALBO JEŚLI NIEMASZ DOŚWIADCZENIA Z TAKIMI SPRAWAMI TO NAJLEPIEJ IDŹ DO PIERWSZEGO LEPSZEGO ELEKTRONIKA I POWIEDZ ŻEBY CI WYMIENIŁ TO GNIAZDO I PO PROBLEMIE
Klawiszowiec

ODPOWIEDZ