Wtyczkowy dubler Dubler wokalu POMOCY!

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
zasilacz
Wtyczkowy dubler Dubler wokalu POMOCY!

Post autor: zasilacz » wtorek 26 cze 2007, 17:12

Witam potrzrebuje wtyczkowego programu do zrobienia dubli np o oktawę wyżej lub niżej. Duble mogę nagrac kilka razy ale brzmią jakoś sucho i przydała byśię funkca zmieniająca takie parametry
Chodzi mi o coś takiego jak TC Helicon voice works, albo coś w stylu wocalizera DigiTech

Awatar użytkownika
Humbucker

Re: Wtyczkowy dubler Dubler wokalu POMOCY!

Post autor: Humbucker » wtorek 26 cze 2007, 17:56

...Witam potrzrebuje wtyczkowego programu do zrobienia dubli np o oktawę wyżej lub niżej. Duble mogę nagrac kilka razy ale brzmią jakoś sucho i przydała byśię funkca zmieniająca takie parametry
Chodzi mi o coś takiego jak TC Helicon voice works, albo coś w stylu wocalizera DigiTech...
w wavesach jest cos takiego

Pszczoła

Post autor: Pszczoła » wtorek 26 cze 2007, 18:55

Witam .
Spróbuj MELODYNE dla mnie jest najlepszy
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » wtorek 26 cze 2007, 18:57

1. Steinberg VoiceMachine Processor - prosty "dodawacz głosu" o określoną (zadaną) różnicę wysokości;
2. Steinberg VoiceMachine Generator - sterowanie przez midi, umożliwia śpiewanie wielogłosowe (w ty oczywiście o oktawę), możliwość dodania do 4 głosów z regulacją podstawowych parametrów jak: panorama, gain, formant, vibrato itp.

Davi

Post autor: Davi » wtorek 26 cze 2007, 20:26

Waves Doubler .... jak w temacie :)
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ