Witam potrzrebuje wtyczkowego programu do zrobienia dubli np o oktawę wyżej lub niżej. Duble mogę nagrac kilka razy ale brzmią jakoś sucho i przydała byśię funkca zmieniająca takie parametry
Chodzi mi o coś takiego jak TC Helicon voice works, albo coś w stylu wocalizera DigiTech
Wtyczkowy dubler Dubler wokalu POMOCY!
Re: Wtyczkowy dubler Dubler wokalu POMOCY!
...Witam potrzrebuje wtyczkowego programu do zrobienia dubli np o oktawę wyżej lub niżej. Duble mogę nagrac kilka razy ale brzmią jakoś sucho i przydała byśię funkca zmieniająca takie parametry
Chodzi mi o coś takiego jak TC Helicon voice works, albo coś w stylu wocalizera DigiTech...
w wavesach jest cos takiego
Chodzi mi o coś takiego jak TC Helicon voice works, albo coś w stylu wocalizera DigiTech...
w wavesach jest cos takiego
Witam .
Spróbuj MELODYNE dla mnie jest najlepszy
Spróbuj MELODYNE dla mnie jest najlepszy
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady
1. Steinberg VoiceMachine Processor - prosty "dodawacz głosu" o określoną (zadaną) różnicę wysokości;
2. Steinberg VoiceMachine Generator - sterowanie przez midi, umożliwia śpiewanie wielogłosowe (w ty oczywiście o oktawę), możliwość dodania do 4 głosów z regulacją podstawowych parametrów jak: panorama, gain, formant, vibrato itp.
2. Steinberg VoiceMachine Generator - sterowanie przez midi, umożliwia śpiewanie wielogłosowe (w ty oczywiście o oktawę), możliwość dodania do 4 głosów z regulacją podstawowych parametrów jak: panorama, gain, formant, vibrato itp.
Waves Doubler .... jak w temacie :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam