a co ciekawe - w pirackiej wersji tych wtyczek tego nie słychać.
O co może chodzić?
...
O to, ze stara 32 bitowa wersja nie ma kompensacji, a nowa 64bit ma.
Jezeli w przypadku nowej wersji mixpressora masz klopot z latencja, sprobuj po zmianie ustawien wtyczki, zapisac i otworzyc ponownie sesje.
PSP MixPressor a latencja
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: PSP MixPressor a latencja
A może to SX 1.06 sobie nie radzi którego używam z nową ver?
Nie korzystam z SX 1.06. Nie mam klopotow z poprzednimi wersjami MixPack na SX3x/N3.x
Nie korzystam z SX 1.06. Nie mam klopotow z poprzednimi wersjami MixPack na SX3x/N3.x
A co gorsza - export całego miksu czy pojedyńczego śladu nie załatwia sprawy, eksportuje się z opóźnieniem..
Czyli cos skopane w SX1
Może czas zmienić Sx'a...
Jak dla mnie SX1 jest nieprzyjaznym srodowiskiem, w porownaniu do SX3. Osobiscie odradzam. Poza tym jest juz niewspierane przez producenta.
Czyli cos skopane w SX1
Może czas zmienić Sx'a...
Jak dla mnie SX1 jest nieprzyjaznym srodowiskiem, w porownaniu do SX3. Osobiscie odradzam. Poza tym jest juz niewspierane przez producenta.
...Tzn ja na nim pracuję jako że legal i mam go od lat - kwestia przyzwyczajenia - ale zainstalowałem właśnie update który leżał zakurzony na półce w pudełku czyli 2.0 i wszystkie problemy jak ręką odjął.
Uwazaj na klopoty z synchronizacja z innymi DAW oraz przy renderingu audio pod film - tu z kolei z v2 sa klopoty. SX3 jest tychze pozbawiony.
Uwazaj na klopoty z synchronizacja z innymi DAW oraz przy renderingu audio pod film - tu z kolei z v2 sa klopoty. SX3 jest tychze pozbawiony.