Laptop do studia i na scenę

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
richtig
Re: Laptop do studia i na scenę

Post autor: richtig » czwartek 17 maja 2007, 12:24

MB pisal ze ICOM dobrze wspolpracuje z audio wiec moze cos wie na ten temat.
Zapewne tak
Były w EiS testy 2ch laptopów ICOM i tamte modele rzerczywiście (jeżeli wierzyć testującym - a czemu nie) były bardzo wydajne. I teraz albo model 8320 im nie wyszedł, albo mam uszkodzony egzemplarz. jak masz już swoją kartę to najlepiej udaj się do punktu sprzedąży icom i tam sprawdź czy wszystko łądnie działa.
www.myspace.com/pchelki

Zbynia

Post autor: Zbynia » czwartek 17 maja 2007, 14:10

nie kupuj nic a celeronie - za ta kase poszukasz i trafisz juz na core 2 duo

kupilem tak ostatnio fujitsu siemens - wiem lipa jak i acer ale o dziwo ten model bije 3/4 ic dziadostwa na leb pod wzgledem wykonania i jakosci..
aceerowi tez sie tak trafia ale w tej kwestii nikt w loterie sie bawic nie bedzie

Awatar użytkownika
Vibra

Post autor: Vibra » czwartek 17 maja 2007, 15:42

...nie kupuj nic a celeronie - za ta kase poszukasz i trafisz juz na core 2 duo

kupilem tak ostatnio fujitsu siemens - wiem lipa jak i acer ale o dziwo ten model bije 3/4 ic dziadostwa na leb pod wzgledem wykonania i jakosci..
aceerowi tez sie tak trafia ale w tej kwestii nikt w loterie sie bawic nie bedzie...
Tak ja chce kupic Core 2 Duo T 7200. Mam nadzieje ze to bedzie dobre. Ma moze ktos tego Icoma 7510??

Awatar użytkownika
ensoniq

Post autor: ensoniq » sobota 19 maja 2007, 16:10

ja również będę nie długo kupować laptopa i chciałbym jakiś kupić w granicach 3500 zł do robienia muzy.
czy opłaca sie kupować laptop Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3505 ?
czy ktoś w ogolę ma Benq R55 i powiedzieli się opiniami o nim?
Hmmm... sam o sobie pisać nie umiem, ale może z czasem ktoś za mnie coś napisze ;p

ODPOWIEDZ