APS Aeon

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
supersonic
Re: APS Aeon

Post autor: supersonic » czwartek 05 kwie 2007, 20:46

...Turne po polsce... hmmm Chyba z ciężarówką monitorów, bo pewno monitory pokazowe pójdą w pierwszym większym mieście ;)

Przywieziemy tirem - nie ma sprawy
Warsztaty w Warszawie i Poznaniu się udały. Co do kosztów to jest to jak zwykle sprawa do zorganizowania. Nie ma problemów - są tylko rozwiązania.
Inżynier dźwięku, kompozytor. Przedsiębiorca.

Awatar użytkownika
Muka

Post autor: Muka » czwartek 05 kwie 2007, 21:22

Witam. w studiu instytutu akustyki w Poznaniu stoją już Aeony. Pracuje się na nich bardzo przyjemnie - niestety nie miałem okazji sluchac ich poprzedniego wydania(TLS) - ale ponoć są jeszcze lepsze ze względu na zmiane głośników z tonsilowskich na zagraniczne. Co do odczuć - mam wrażenie że mogą one stać się hitem i to nie tylko na polskim rynku. Są bardzo szczegółowe, mam wrażenie że instrumenty same "układają" się w paśmie a nie zlewają w jedną całość. Szczerze polecam - są warte absolutnie każdej zainwestowanej złotówki:)
Pracuję w studiu postprodukcji filmowej...

supersonic

Post autor: supersonic » czwartek 05 kwie 2007, 22:32

Co do za granicy to we Francji Aeony spotkały się z bardzo dobrym odbiorem inżynierów którzy odsłuchali ich ostatnio.
Inżynier dźwięku, kompozytor. Przedsiębiorca.

Awatar użytkownika
Orbit

Post autor: Orbit » piątek 06 kwie 2007, 11:15

nie wiem co myslec o tym wykresie , według mnie wydaje sie za piekne aby było prawdziwe , lekkie wachania w srodku i minimalnie podbity doł , ale to akurat jest szczegół ... sumując jest praktycznie idealny ..
TUTAJ
i TUTAJ

Awatar użytkownika
kaslab

Post autor: kaslab » piątek 06 kwie 2007, 14:10

...nie wiem co myslec o tym wykresie , według mnie wydaje sie za piekne aby było prawdziwe , lekkie wachania w srodku i minimalnie podbity doł , ale to akurat jest szczegół ... sumując jest praktycznie idealny ..
TUTAJ
i TUTAJ ...
No prosze. Charakterystyki naprawde robią wrażenie

Może zbieżność nazwy Aeon > Adam nie jet przypadkowa. A tak na poważnie to do, których Adamów można by je przyrównać ?! P11, P22 ?

Bo cena ciekawa a i rodzimych producentów czas wesprzeć. Przydał by się test w zagranicznej prasie. Bo testy rodzimej traktuje z przymróżeniem oka. Już teraz w ciemno mówie, że w EiS będzie Nasz Typ.
Producent

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » piątek 06 kwie 2007, 14:37

...nie wiem co myslec o tym wykresie , według mnie wydaje sie za piekne aby było prawdziwe , lekkie wachania w srodku i minimalnie podbity doł , ale to akurat jest szczegół ... sumując jest praktycznie idealny ..
TUTAJ
i TUTAJ ...

To zbyt piękne...Jak to naprawdę tak też będzie brzmiało, to będzie warte te 4500 nowych złotych

ODPOWIEDZ