witam,
czy po odkręceniu na maksa głośności, na wyjściu słuchawkowym słychać delikatny przydźwięk? po ściągnięciu o 15% głośności praktycznie go nie słychać.
Pozdrawiam
Marcin
Przydźwięk w Virus B?
Re: Przydźwięk w Virus B?
...witam,
czy po odkręceniu na maksa głośności, na wyjściu słuchawkowym słychać delikatny przydźwięk? po ściągnięciu o 15% głośności praktycznie go nie słychać.
Pozdrawiam
Marcin...
Ciężko wyczuć o co dokładnie ci chodzi ja miałem taki przypadek iż szumiał mi virus i wsumie chyba było podgłoszone wejscie EXT in , gdy dzwiek po filtrach wrzucałem na kompresor efekt był okropny wybijałem szum wszystko wynikało z niewiedzy , do dzisiaj nie umiem wykorzystac OUT2 i 3 , upewnij sie czy nie masz załaczonych jakichkolwiek efektow delikatny reverb ? i sprawdz czy taki efekt masz na wszystkich presetach.
Pozdrawiam
Marcin...
Ciężko wyczuć o co dokładnie ci chodzi ja miałem taki przypadek iż szumiał mi virus i wsumie chyba było podgłoszone wejscie EXT in , gdy dzwiek po filtrach wrzucałem na kompresor efekt był okropny wybijałem szum wszystko wynikało z niewiedzy , do dzisiaj nie umiem wykorzystac OUT2 i 3 , upewnij sie czy nie masz załaczonych jakichkolwiek efektow delikatny reverb ? i sprawdz czy taki efekt masz na wszystkich presetach.
Logic express 8,RME FF400, Akai Mpc2000xl,Virus Ti,Roland JP8000,FM 8,Surge,Tc Electronic Finalizer,Tl Audio 5013 mk2, 2 x 1176 clone, 2 x pultec clone,SSL4000 bus compressor clone with external sidechain,
2176 Stereo Clone.
2176 Stereo Clone.
Re: Przydźwięk w Virus B?
zrobiłem coś, co powinienem zrobić przed wysłaniem posta. przełożyłem wtyczkę do innego gniazdka. już nie ma przydźwięku :)
ale dzięki za pomoc
pozdrawiam
marcin
ale dzięki za pomoc
pozdrawiam
marcin