Witam, mam zamiar kupic karte wymieniona w temacie. Potrzbuje nagrywać jeden ślad audio wejsciem analogowym. Jak jest z monitoringiem w tych kartach? Uzywając np. programu cool edit czy bede mogl monitorować podczas spiewania do podkladu?
pozdrawiam
RME DIGI 96/8
Re: RME DIGI 96/8
ta karta nie ma pokładowego miksera więc jesteś skazany albo na monitoring typu ZLM (a więc słyszysz tylko to co wchodzi do karty, a nie słyszysz podkładu), albo na monitoring programowy (= latencja). Karta nie jest najnowsza, i jak na dzisiejsze standardy ma sporą latencję.
Re: RME DIGI 96/8
...ta karta nie ma pokładowego miksera więc jesteś skazany albo na monitoring typu ZLM (a więc słyszysz tylko to co wchodzi do karty, a nie słyszysz podkładu), albo na monitoring programowy (= latencja). Karta nie jest najnowsza, i jak na dzisiejsze standardy ma sporą latencję....
A może zaproponuje pan coś do moich potrzeb tak do 1000zł ? dużo tego jest i różnie ludzie piszą że sam mam problem na co się zdecydować :/
A może zaproponuje pan coś do moich potrzeb tak do 1000zł ? dużo tego jest i różnie ludzie piszą że sam mam problem na co się zdecydować :/