Samson Rubicon r5a
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 02:18 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Re: Samson Rubicon r5a
To byl ELAC - duze bydle - z poczatku lat 90tych
...Jest cos we wstedze co moze meczyc, balbym sie raczej kiepskich wsteg ... Ale poza ADAM slyszalem je tylko w jakims sprzecie Hi-fi i tam cos takiego bylo - po jakims czasie do wszystkich pasm sie przyzwyczajasz, a ta wstega cyka - nie pamietam co to byly za kolmny - moze Ohm - nie pamietam :(...
We wstedze ten dzwiek faktycznie moze i jest przejrzysty i dokladny ale rownoczesnie jakis taki ostry, siarczysty - meczacy na dluzsza mete. Slyszalem wstege w taniej wiezy philipsa i przy dlugim sluchaniu uszy mi puchly... O rubiconach tez to slyszalem ale jak to jest do konca nie wiem bo zbyt krotko ich sluchalem. Wypowiedzial by sie ktos na ten temat... Najlepiej jakis posiadacz. Ostatnio duzo sie slyszy o tych budzetowych paczkach a i cena do jakosci sie ma rewelacyjnie co kusi okropnie by je zakupic...
We wstedze ten dzwiek faktycznie moze i jest przejrzysty i dokladny ale rownoczesnie jakis taki ostry, siarczysty - meczacy na dluzsza mete. Slyszalem wstege w taniej wiezy philipsa i przy dlugim sluchaniu uszy mi puchly... O rubiconach tez to slyszalem ale jak to jest do konca nie wiem bo zbyt krotko ich sluchalem. Wypowiedzial by sie ktos na ten temat... Najlepiej jakis posiadacz. Ostatnio duzo sie slyszy o tych budzetowych paczkach a i cena do jakosci sie ma rewelacyjnie co kusi okropnie by je zakupic...
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
Tez zastanawiam się nad Rubiconami r5a. Skoro wygrywały testy to musi cos to znaczyc.Kilka osob raczej sie nie myli.Zastanawia mnie tylko czy w modelu r5a nie jest za maly glosnik basowy.Z 5 cali chyba nie ma wystarczajacego basu? Obym sie mylil.
Mozecie cos napisac o niskich tona w r5a?
Mozecie cos napisac o niskich tona w r5a?