.........
Czy flashowałeś kartę?
Jacek...
Heh...przepraszam ale nie bardzo wiem co to znaczy flashować kartę:) Moża mała podpowiedź?...
... znajdź takie coś hdsp_fut.exe w hdsp_wdm_beta17 i kliknij :)...
no jest tam coś takiego, ale z tego co widziałem to nie zgadzają mi sie numery - ja mam 152, a tam jest 153 - czy to bez różnicy?...
... szczerze powiem, że nie pamiętam, najpierw gdy kupiłem kartę zgodnie z instrukcją zrobiłem update firmware a teraz kilka dni temu - zgodnie z info - najpierw flash a potem nowe stery ...
RME HDSP 9632 i Winamp - przerwy w odtwarzaniu dźwięku
kompozycja, aranżacja muzyki, szkolenie głosu-produkcja muzyczna
Re: RME HDSP 9632 i Winamp - przerwy w odtwarzaniu dźwięku
...to numer firmware - nowszy ma wyzszy...
A czy można ewentualnie później wrócić do tych starszych? Jednak beta to nie to co official
A czy można ewentualnie później wrócić do tych starszych? Jednak beta to nie to co official
A czy można ewentualnie później wrócić do tych starszych? Jednak beta to nie to co official...
Ta beta działa, musisz szukać przyczyny gdzie indziej. Odpisz krótko:
1. Czy zrobiłeś **dokładnie** to, co napisałem?
2. Jeśli tak, to kiedy karta szumi - czy kiedy używasz sterownika WDM czy ASIO? Czy tylko przy korzystaniu z WinAmpa?
3. Jeśli WinAmp (którego osobiście nie używam - więc strzelam...) to czy masz do wyboru sterownik? MME/WDM/ASIO
4.Jakiego programu sekwencerowego używasz (Cubase, Logic, Ripper, Sonar itd.) i czy w nim też szumi?
5. Na których wyjściach masz ten szum?
Jacek
Ta beta działa, musisz szukać przyczyny gdzie indziej. Odpisz krótko:
1. Czy zrobiłeś **dokładnie** to, co napisałem?
2. Jeśli tak, to kiedy karta szumi - czy kiedy używasz sterownika WDM czy ASIO? Czy tylko przy korzystaniu z WinAmpa?
3. Jeśli WinAmp (którego osobiście nie używam - więc strzelam...) to czy masz do wyboru sterownik? MME/WDM/ASIO
4.Jakiego programu sekwencerowego używasz (Cubase, Logic, Ripper, Sonar itd.) i czy w nim też szumi?
5. Na których wyjściach masz ten szum?
Jacek
Iiiiiiiiiiihhaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Załadowałem jeszcze raz na spokojnie firmware i sterowniki beta 17 i wszystko jak ręką odjął. Cieszę się jak dziceko!!!
Bardzo ale to barzo dziekuje wszystkim którzy podzielil się ze mną cennymi wskazówkami. Jestem wdzięczny strasznie.
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!!!!!!
Załadowałem jeszcze raz na spokojnie firmware i sterowniki beta 17 i wszystko jak ręką odjął. Cieszę się jak dziceko!!!
Bardzo ale to barzo dziekuje wszystkim którzy podzielil się ze mną cennymi wskazówkami. Jestem wdzięczny strasznie.
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!!!!!!