Emu 0404 - źródło nagrywania

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
marcelmuz
Re: Emu 0404 - źródło nagrywania

Post autor: marcelmuz » sobota 09 gru 2006, 02:10

......przeinstaluj system....stare sterowniki powodowaly tego typu bledy....i po wysypce programu tez nie chcialy dzialac......

czy odinstalowales stare przed instalacja nowych>?...
ta ale to się działo i dzieje na starych sterach...
odinstalowałem stare wrzuciłem nowe i brak urządzeń audio - wróciłem do starych i wszystko działa tylko sygnał zanika
wITAM SERDECZNIE ! JESTEM Z ZAWODU MUZYKIEM,PROWADZę AGENCJę ROZRYWKOWą GRAM W ZESPOLE ORAZ KOMPONUJę I WYKONUJę ARANżACJE UTWORóW

WG

Post autor: WG » sobota 09 gru 2006, 04:47

wujkownia: ... emu 0404 i mam pewnien problem, nie wiem gdzie ustawia sie zrodlo nagrywania...
Polecam gotowe presety PatchMixa. Są tam wszelkie potrzebne konfiguracje tej karty gotowe do pracy na start !

marcelmuz: ... problem z e-mu 0404... zanika czasami sygnał... Kolejny problem to nowe sterowniki próbowałem je instalować ale system nie widzi karty więc powróciłem do starych.
Hm. Jak to nie widzi ?
A prawidłowa wersja sterowników jest (przeznaczona dla tego modelu karty) ?

Rozpakuj instalkę sterowników (*.exe) do jakiegoś katalogu i będzie tam pliczek coś w nazwie setup. Z niego można bezpośrednio instalować stery omijając ten "dziwny" instalator.

rimax

Post autor: rimax » sobota 09 gru 2006, 07:35

...Rimax, nie widzę żadnego linka do Twojego e-mail. Podaj mail to wyslę Ci pdf.
...
Mój e-mail: rimax@wp.pl
Serdeczne dzięki Spiker!
Pozdrawiam.
muzykuję amatorsko, pragnę jednakże zgłębić tajniki dokonywania nagrań muzycznych i realizacji dźwięku.

ODPOWIEDZ