Co do zrobienia tego sprzętu samodzielnie - odpada. Dwie lewe ręce :D
A może jakiś konkretny pomysł na zrobienie jakiegoś fajnego Plopfiltra??
Reflexion filter
prawdziwy rap...dziś...??
- zebromirrrr
Re: Reflexion filter
ja jestem bardzo zadowolony.ostatnio złamałem noge i przewieziono mi go ze studia do domu i tu tez sie fajnie sprawdze co nie jest takie oczywiste w pustym betonowym pokoju...o czywiscie mowie o mojej własnej konstrukcji a nie tak zwanym kupczym:)
www.studiosquat.pl
Był kiedys Słodowy i tam odsyłam, a dla całej reszty polecam Reflexion filter.
Mam,nagrywam i nie potrzebuje sraczyka.
SE powinno dostac nobla za pomysł!!!
Mam,nagrywam i nie potrzebuje sraczyka.

taa, ciekawe co jeszcze wymyslą

i mnie sie podoba jego skutecznosc - ale jego waga i sposob mocowania wskazywałby ze konstruowano go gdzies pod Irkuckiem :) W zasadzie zaaen zwykly statyw tego nie unosi - a kto w domu ma studyjne zurawie :(
...i mnie sie podoba jego skutecznosc - ale jego waga i sposob mocowania wskazywałby ze konstruowano go gdzies pod Irkuckiem :) W zasadzie zaaen zwykly statyw tego nie unosi - a kto w domu ma studyjne zurawie :( ...
może poprostu obciążyć czymś statyw?? :)
może poprostu obciążyć czymś statyw?? :)
prawdziwy rap...dziś...??
no to juz wiem czym sie rózni mój...jest w miare lekki bo każdy statyw go utrzymuje-astawiam z nogą do przodu-w kierunku obciążenia.Multiclampem montuje sie szybko
a z warszaway nie jestem niestety ale skoro jest cięzki to jest to juz duza róznica pomiędzy oryginalem a zlasnoróbka-ciekawe który jest lepszy...trza by jakieś testy porobic ale to na razie odpada-ja na pomorzu mieszkam...
a z warszaway nie jestem niestety ale skoro jest cięzki to jest to juz duza róznica pomiędzy oryginalem a zlasnoróbka-ciekawe który jest lepszy...trza by jakieś testy porobic ale to na razie odpada-ja na pomorzu mieszkam...

www.studiodapson.freehost.pl