Oświetlenie
Mam pytanko. Gdzie mogę znależć jakieś fajne informacje na temat oświetlenia??? Nie chodzi mi o o stronki firm które sprzedają oświetlenie tylko np z instrukcjami, naprawami, technikami świecenia itp. Pozdrawiam.

Akustyk i oświetleniowiec
Re: Oświetlenie
...Mam pytanko. Gdzie mogę znależć jakieś fajne informacje na temat oświetlenia??? Nie chodzi mi o o stronki firm które sprzedają oświetlenie tylko np z instrukcjami, naprawami, technikami świecenia itp. Pozdrawiam.
...
sam szukalem i... nic nie znalazlem.
Dopiero jak spotkalem się z handlowcem (a mialem w kieszeni 20.000- które zreszta u niego wydalem) uchylil mi rąbka tajemnicy. Ale... najwięcej mazna się dowiedzieć patrząc (nie koniecznie na wlasze dokonania) i eksperymentując.
Powodzenia.

sam szukalem i... nic nie znalazlem.
Dopiero jak spotkalem się z handlowcem (a mialem w kieszeni 20.000- które zreszta u niego wydalem) uchylil mi rąbka tajemnicy. Ale... najwięcej mazna się dowiedzieć patrząc (nie koniecznie na wlasze dokonania) i eksperymentując.
Powodzenia.
Re: Oświetlenie
Rzeczywiście w EiS przydałoby się więcej informacji na ten temat. w końcu oświetlenie to też element estrady aczkolwiek studia - niekoniecznie.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.