Nie chce zakladac kolejnego watku a jako, ze ostatnio zastanawialem sie na zewnetrznym konwerterem d/a chcialbym zapytac czy ktos mial stycznosc z wymienionym wyzej BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC2496
Z tego co mozna wyczytac w opisie to maszyna jest rasowym kombajnem konwertujacym a cena 512zl jest wrecz idealna
Bardzo interesuja mnie opinie i jezeli ktos mial stycznosc z tym konwerterem to niech sie podzieli spostrzezeniami
Tanie urządzenie z wyjściem cyfrowym
Re: Tanie urządzenie z wyjściem cyfrowym
BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC2496
Z tego co mozna wyczytac w opisie to maszyna jest rasowym kombajnem konwertujacym a cena 512zl jest wrecz idealna
...
również ciekawi mnie to urządzenie, jednak pod innym kątem:
- czy można go traktowwać jako przedwzmacniacz mikrofonowy plus AD.
Czy ktoś jest w stanie jednoznacznie powiedzieć, czy stopień wzmocnienia w takowym jest wystarczający dla mikrofonu dynamicznego, bo jakieś Gain tam jest. ale po parametrach i opisach w instrukcji ciężko mi to stwierdzić.
Z góry dziękuję za pomoc.
...
również ciekawi mnie to urządzenie, jednak pod innym kątem:
Czy ktoś jest w stanie jednoznacznie powiedzieć, czy stopień wzmocnienia w takowym jest wystarczający dla mikrofonu dynamicznego, bo jakieś Gain tam jest. ale po parametrach i opisach w instrukcji ciężko mi to stwierdzić.
Z góry dziękuję za pomoc.
technologie ..
Z góry dziękuję za pomoc....
jest to bardzo pożyteczne urządzenie, zwłaszcz gdy posiadamy sporo róznych "klocków".
jednak nie znajdziesz tam wejścia mikrofonowego
To nie jest przedwzmacniacz mikrofonowy.
Z góry dziękuję za pomoc....
jest to bardzo pożyteczne urządzenie, zwłaszcz gdy posiadamy sporo róznych "klocków".
jednak nie znajdziesz tam wejścia mikrofonowego
To nie jest przedwzmacniacz mikrofonowy.
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
a co myslicie o karcie soundblaster live platinum, tej z panelem przednim? tam jest komplet wejsc i wyjsc cyfrowych, a wydaje mi sie,ze to co jest podawane na wejscia analogowe jest automatycznie podawane na wyjscia cyfrowe. ja mysle,zeby uzywac mojego live'a platinum jako przetwornik do e-mu 0404.
karta wymaga komputera wiec generalnie pomysl kompletnie nie trafiony - a to co podaje na we czy wy zalezy od ustawien....
md nie zawsze da rade odpalic nagrywanie gdy nie potrafi przeczytac plytki - error i koniec
spora czesc rowniez bedac na pauzie za dlugo normalnie sie wylacza
tu raczej chodzi o urzadzenie zwyczajnie konwertujace i kompletnie niezalezne(co najwyzej z zegarem na slave badz master)
md nie zawsze da rade odpalic nagrywanie gdy nie potrafi przeczytac plytki - error i koniec
spora czesc rowniez bedac na pauzie za dlugo normalnie sie wylacza
tu raczej chodzi o urzadzenie zwyczajnie konwertujace i kompletnie niezalezne(co najwyzej z zegarem na slave badz master)
...Hm behringer kosztuje tylko niecałe 600:(...
Allegro - używany, najlepiej z walniętym deckiem DAT. Naprawdę niezła jakość przetworników, jeżeli kupisz sprawny to jeszcze masz przestawne (bo nie
"przenośne") niezawodne urządzenie do nagrywania. Polecam Sony np. DTC - 690, poza tym zawsze można podjechać i posłuchać.
Pozdrawiam
Allegro - używany, najlepiej z walniętym deckiem DAT. Naprawdę niezła jakość przetworników, jeżeli kupisz sprawny to jeszcze masz przestawne (bo nie
"przenośne") niezawodne urządzenie do nagrywania. Polecam Sony np. DTC - 690, poza tym zawsze można podjechać i posłuchać.
Pozdrawiam
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
...karta wymaga komputera wiec generalnie pomysl kompletnie nie trafiony - a to co podaje na we czy wy zalezy od ustawien....
no ale z tego co zrozumiałem kolega potrzebuje urządzenia cyfrowego,żeby skorzystać z cyfrowego wejścia karty dźwiękowej,więc tak czy owak komputer jest....
no ale z tego co zrozumiałem kolega potrzebuje urządzenia cyfrowego,żeby skorzystać z cyfrowego wejścia karty dźwiękowej,więc tak czy owak komputer jest....