Awaryjność Alesis M1 MKII
Witam, czytałm gdzieś, że jest dużo zwrotów do sklepów tych monitorów. Troche dle mnie to dziwne skoro tyle osób chwali je. Prosze o opinię osób, które używają lub używały ich.
pozdrawiam
pozdrawiam
Re: Awaryjność Alesis M1 MKII
Ja mam pasywne od ponad 1.5 roku i nie miałem z nimi żadnych problemów. Poza tym chyba było już podobnych tematów na tym forum. Poszukaj. Pozdrawiam.
...Ja mam pasywne od ponad 1.5 roku i nie miałem z nimi żadnych problemów. Poza tym chyba było już podobnych tematów na tym forum. Poszukaj. Pozdrawiam....
wiem, że jest tu trochę o nich ale mi chodzi bardziej o to czy prawdą jest ich awaryjność, czy ktoś je musiał reklamować
wiem, że jest tu trochę o nich ale mi chodzi bardziej o to czy prawdą jest ich awaryjność, czy ktoś je musiał reklamować
-
Użytkuję Alesis od czterech lat i nie miałem z nimi żadnych problemów.
...Użytkuję Alesis od czterech lat i nie miałem z nimi żadnych problemów....
Ja obserwując po samych postach stwierdzam sporą awaryjnośc alessisów, chodź nei zawsze jest spowodowana fabrycznie czasme złe użytkowanie, co nie zmienia fasktu że często sie sypią. POZDRO
Ja obserwując po samych postach stwierdzam sporą awaryjnośc alessisów, chodź nei zawsze jest spowodowana fabrycznie czasme złe użytkowanie, co nie zmienia fasktu że często sie sypią. POZDRO
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
......Użytkuję Alesis od czterech lat i nie miałem z nimi żadnych problemów....
Ja obserwując po samych postach stwierdzam sporą awaryjnośc alessisów, chodź nei zawsze jest spowodowana fabrycznie czasme złe użytkowanie, co nie zmienia fasktu że często sie sypią. POZDRO...
no i tu wlasnie pojawia sie rozbierznosc...
bo poki co same spekulacja, alesisy sie sypia, do bani i wogole,
ale jakos narazie pisza sami ktorzy nienarzekaja, a tych co tak ciagle im sie sypały jakos nagle nie ma.
ja sam mam te monitorki od ok 4 lat, i zadnych problemow nigdy nie mialem
kiedys ktos pisal ze mu siadl jakis glosnik w jednej kolumnie, ale cos mi sie zdaje, ze to byl wlasnie "ten jeden co my sie sypie" a cala reszta chorem zaczela na forum pisac, ze TAK TAK, mi tez sie sypia itd...
poczekajmy jescze troche, niech sie tez inny wypowiedza, i zobaczymy ile faktycznie jest tych co im sie sypie, a ilu tych co dziala ok.
dlatego moze lepiej bedzie jak kazdy ktos jest uzytkownikiem, w miare mozliwosic sie wypowie. wtedy latwo autor postu sobie podsumuje i bedzie wiedziec, czy brac czy nie brac.
Pozdrawiam
Ja obserwując po samych postach stwierdzam sporą awaryjnośc alessisów, chodź nei zawsze jest spowodowana fabrycznie czasme złe użytkowanie, co nie zmienia fasktu że często sie sypią. POZDRO...
no i tu wlasnie pojawia sie rozbierznosc...
bo poki co same spekulacja, alesisy sie sypia, do bani i wogole,
ale jakos narazie pisza sami ktorzy nienarzekaja, a tych co tak ciagle im sie sypały jakos nagle nie ma.
ja sam mam te monitorki od ok 4 lat, i zadnych problemow nigdy nie mialem
kiedys ktos pisal ze mu siadl jakis glosnik w jednej kolumnie, ale cos mi sie zdaje, ze to byl wlasnie "ten jeden co my sie sypie" a cala reszta chorem zaczela na forum pisac, ze TAK TAK, mi tez sie sypia itd...
poczekajmy jescze troche, niech sie tez inny wypowiedza, i zobaczymy ile faktycznie jest tych co im sie sypie, a ilu tych co dziala ok.
dlatego moze lepiej bedzie jak kazdy ktos jest uzytkownikiem, w miare mozliwosic sie wypowie. wtedy latwo autor postu sobie podsumuje i bedzie wiedziec, czy brac czy nie brac.
Pozdrawiam
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Mam od 2 lat. Wciąż grają bez zarzutu.
a jak z serwisowaniem? może ktoś korzystał z serwisu alesis.
Mam... chyba od 5 lat. Do dziś są idealne!
Jeśli jednak ktoś ma wątpliwosci i słucha tych dziwnych, niepotwierdzonych domysłów/pomówień to niech nie kupuje, tylko znajdzie sobie coś innego bez niepotrzebnego pieprzenia.
To tak jak pytania z serii, który najlepszy syntezator :) Oh!
Jeśli jednak ktoś ma wątpliwosci i słucha tych dziwnych, niepotwierdzonych domysłów/pomówień to niech nie kupuje, tylko znajdzie sobie coś innego bez niepotrzebnego pieprzenia.
To tak jak pytania z serii, który najlepszy syntezator :) Oh!
Ja alesisow nie mam, ale z postow wyczytalem ze te monitorki maja cos takiego ze jakis tam kabelek wystaje i dotyka membrany glosnika... cos w tym stylu... I podobno to sie czesto zdaza. Moze tak moze nie, w kazdym wycztane z forum, z tego forum:)
lubie to co robie i jestem w tym dobry.