mam jakieś kłopoty z instalacją Novation ReMote 61 pod xp... chciałbym żeby chodziło to pod usb w całości, xp coś znajduje ale nie potrafi tego poprawnie zainstalować... płyta z driverami tez nie wiele daje i mimo podania ścieżki do drivera jakby go nie widzi... ściągnąłem ze strony novation jakiś nowy installer ale wiesza sie przy próbie znalezienia sprzętu...
anyone help? jakieś doświadczenia, pomysły?
ReMOTE 61 - problem z instalacją sterowników
www.psychologium.net
Re: ReMOTE 61 - problem z instalacją sterowników
...mam jakieś kłopoty z instalacją Novation ReMote 61 pod xp...
...anyone help? jakieś doświadczenia, pomysły?...
Czy wcześniej instalowałeś już jakieś urządzenia MIDI na USB?
Jeśli TAK to ile?
[addsig]
...anyone help? jakieś doświadczenia, pomysły?...
Czy wcześniej instalowałeś już jakieś urządzenia MIDI na USB?
Jeśli TAK to ile?
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
tak, sterowniki do interface romio, midi na usb... wszystko uporzadkowałem i już teraz działa... dziękuję za chęć pomocy... :) co prawda templaty teraz niezbyt skutecznie kręcą reasonem (co innego niby zaprogramowane, co innego zmienia się w reasonie) ale spróbuje to jakoś wytropić... :)
www.psychologium.net
...tak, sterowniki do interface romio, midi na usb... wszystko uporzadkowałem i już teraz działa...
Świetnie
.
Podobny problem z USB dotknął i mnie, stąd powstał artykuł jak się z nim załatwić (w moim przypadku definitywnie): MIDI USB - jest, ale jakby go nie było... (sms).
[addsig]
Świetnie

Podobny problem z USB dotknął i mnie, stąd powstał artykuł jak się z nim załatwić (w moim przypadku definitywnie): MIDI USB - jest, ale jakby go nie było... (sms).
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS