ART MPA Gold - przedwzmacniacz mikrofonowy

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Boleek
ART MPA Gold - przedwzmacniacz mikrofonowy

Post autor: Boleek » środa 26 lip 2006, 14:58

czytałem recezje w E&S lecz czy ktos z forumowiczów moze cos powiedziec o tym urzadzeniu ?

Awatar użytkownika
osisko

Re: ART MPA Gold - przedwzmacniacz mikrofonowy

Post autor: osisko » środa 26 lip 2006, 15:22

...czytałem recezje w E&S lecz czy ktos z forumowiczów moze cos powiedziec o tym urzadzeniu ? ...
moge powiedziec, ze..... ladne jest.....

pozdr.
www.osa-project.com

Awatar użytkownika
Orbit

Re: ART MPA Gold - przedwzmacniacz mikrofonowy

Post autor: Orbit » czwartek 27 lip 2006, 02:32

...czytałem recezje w E&S lecz czy ktos z forumowiczów moze cos powiedziec o tym urzadzeniu ? ...
Bardzo fajne urządzenie, korzystam z niego przy wgrywaniu klawiszy w ślady , tzn., przepuszczam sygnał przez MPA Gold , bardzo pomaga przy instrumentach VST, gdzie praktycznie wszystko brzmi kwadratowo , plastikowo , dodaje życia oraz tego "czegoś " do brzmienia , czasami traktuje go jako zwykły preamp mikrofonowy , można uzyskać ciekawe efekty , troszkę rozjaśnić mikrofon lub go zaciemnić jednak częściej przy wokalu korzystam z Groove Tubes The Brick , naprawdę fajnie gada .... do niedawna korzystałem z preampow Macie VLZ pro ... zakupiłem go kiedy tak było głośno o czarodziejskim VLZ pro , według mnie lekka przesada ... suma sumarum , MPA gold to fajne lampowe urządzenie , o 100 % lepszy niz preampy w najlepszych kartach muzycznych , Motu czy RME . polecam

ODPOWIEDZ