AKG K55 - gdzie kupić?
Witam,
gdzie są sklepy w których mogę kupić słuchawki?? u mnie w miescie(na północy) nie ma niczego godnego uwagi. nie jest to za duże miasto, szukałem też w pobliskim większym mieście. jedyny sklep w tym mieście który przychodzi mi do głowy to mediamarkt,ale czy tam cos moze byc, nie wiem. chodzi mi o model słuchawek akg k55. w zasadzie moglbym zamowić w necie, ale nie wiem czy by mi wszystko w nich odpowiadało. z tego co czytałem na forum to brzmienie jak za tą cenę jest ok, ale czy są wygodne podczas dłuższego słuchania?
gdzie są sklepy w których mogę kupić słuchawki?? u mnie w miescie(na północy) nie ma niczego godnego uwagi. nie jest to za duże miasto, szukałem też w pobliskim większym mieście. jedyny sklep w tym mieście który przychodzi mi do głowy to mediamarkt,ale czy tam cos moze byc, nie wiem. chodzi mi o model słuchawek akg k55. w zasadzie moglbym zamowić w necie, ale nie wiem czy by mi wszystko w nich odpowiadało. z tego co czytałem na forum to brzmienie jak za tą cenę jest ok, ale czy są wygodne podczas dłuższego słuchania?
Re: AKG K55 - gdzie kupić?
...Witam,
gdzie są sklepy w których mogę kupić słuchawki?? u mnie w miescie(na północy) nie ma niczego godnego uwagi. nie jest to za duże miasto, szukałem też w pobliskim większym mieście. jedyny sklep w tym mieście który przychodzi mi do głowy to mediamarkt,ale czy tam cos moze byc, nie wiem. chodzi mi o model słuchawek akg k55. w zasadzie moglbym zamowić w necie, ale nie wiem czy by mi wszystko w nich odpowiadało. z tego co czytałem na forum to brzmienie jak za tą cenę jest ok, ale czy są wygodne podczas dłuższego słuchania?...
Witam po raz pierwszy!
Mam i...to bardzo popularne słuchawki zamknięte. Są dobre, jedynie brakuje im troche basu. Do dłuższego słuchania to...tak sobie, przynajmniej dla mnie. Zależy jak długiego :)
W muzyczny.pl powinieneś je znaleść.
[addsig]
gdzie są sklepy w których mogę kupić słuchawki?? u mnie w miescie(na północy) nie ma niczego godnego uwagi. nie jest to za duże miasto, szukałem też w pobliskim większym mieście. jedyny sklep w tym mieście który przychodzi mi do głowy to mediamarkt,ale czy tam cos moze byc, nie wiem. chodzi mi o model słuchawek akg k55. w zasadzie moglbym zamowić w necie, ale nie wiem czy by mi wszystko w nich odpowiadało. z tego co czytałem na forum to brzmienie jak za tą cenę jest ok, ale czy są wygodne podczas dłuższego słuchania?...
Witam po raz pierwszy!
Mam i...to bardzo popularne słuchawki zamknięte. Są dobre, jedynie brakuje im troche basu. Do dłuższego słuchania to...tak sobie, przynajmniej dla mnie. Zależy jak długiego :)
W muzyczny.pl powinieneś je znaleść.
[addsig]
pozdrawiam
-
- Kontakt:
Witam ja mam k66 z tym że to są polotwarte...
już musialem wymieniś mocowanie ktore podtrzymuje slychawki u gory...
bylo plastikowe sie wyrobilo i pęklo teraz zrobilem ze skory jest ok
trochę już sie przedziera mi ta skora(eko) na muszlach... ech... dopiero rok użytkuje... a już problemy sie zaczynają
już musialem wymieniś mocowanie ktore podtrzymuje slychawki u gory...
bylo plastikowe sie wyrobilo i pęklo teraz zrobilem ze skory jest ok
trochę już sie przedziera mi ta skora(eko) na muszlach... ech... dopiero rok użytkuje... a już problemy sie zaczynają
http://www.myspace.com/audiophone
Mimo wszystko nie są złe. Najtaniej chyba tutaj: http://muzyczny.pl/sklep/szczegoly.php?id=2982&gid=20&id_towaru=AKG-K55
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nie stać mnie na drogi sprzęt więc nagrywam komputerem ;-)
a ja sadze ze w tej klasie(k55) kupisz sluchawki w byle sklepie....przeciez to syf....wiem bo leza i sie kurza...chyba ze juz je dawno wyrzucilem....
kiedys ktos pisal ze w tej cenie to najlepsze sluchawki - worry ale lepsze to mam i to o niebo douszne sony...
kiedys ktos pisal ze w tej cenie to najlepsze sluchawki - worry ale lepsze to mam i to o niebo douszne sony...
...a ja sadze ze w tej klasie(k55) kupisz sluchawki w byle sklepie....przeciez to syf....wiem bo leza i sie kurza...chyba ze juz je dawno wyrzucilem....
Wyjołes mi to z Ust .... naprawde ciezko znalesc gorzej brzmiace słuchawki ... jestem przekonany w 100%e ze Behringer robi o niebo lepeij brzmiace słuchwaki niz ten badziew . Moje k55 zona wzieła do swojego lap-topa ..
Wyjołes mi to z Ust .... naprawde ciezko znalesc gorzej brzmiace słuchawki ... jestem przekonany w 100%e ze Behringer robi o niebo lepeij brzmiace słuchwaki niz ten badziew . Moje k55 zona wzieła do swojego lap-topa ..
e no nie wiem - typ behringera kupilem na gieldzie komputerowej w dodatku z mikrofonem - bas jest....ale gory brak - chyba ze jest tam lepsza membrana choc nie sadze.....
-
...e no nie wiem - typ behringera kupilem na gieldzie komputerowej w dodatku z mikrofonem - bas jest....ale gory brak - chyba ze jest tam lepsza membrana choc nie sadze.....
...
AKG K66 - jak na cenę (poniżej 100zł) są rewelacyjne - nieźle brzmią, są trwałe i mają bodaj 3m kable (dla niektórych to akurat może i wada)...Strasznie je katowałem przez ponad rok przenosząc w plecakach, torbach i niespecjalnie szanując prawdę mówiąc i NIC...Jak na tę cenę to naprawdę bardzo dobry produkt...
pozdrawiam
HC
...
AKG K66 - jak na cenę (poniżej 100zł) są rewelacyjne - nieźle brzmią, są trwałe i mają bodaj 3m kable (dla niektórych to akurat może i wada)...Strasznie je katowałem przez ponad rok przenosząc w plecakach, torbach i niespecjalnie szanując prawdę mówiąc i NIC...Jak na tę cenę to naprawdę bardzo dobry produkt...
pozdrawiam
HC
Do dłuższego słuchania odradzam ze względów zdrowotnych - są zamknięte. Ja używam ich do nagrywania (podkład nie wchodzi na mikrofon) i do kontroli niektórych brzmień - np. jakości pogłosu ze względu na pewnego rodzaju analityczność. Poza tym mocną kłamią (duuuży bas) i upiększają. Poza tym ok.
- mr-hammond
...Do dłuższego słuchania odradzam ze względów zdrowotnych - są zamknięte. Ja używam ich do nagrywania (podkład nie wchodzi na mikrofon) i do kontroli niektórych brzmień - np. jakości pogłosu ze względu na pewnego rodzaju analityczność. Poza tym mocną kłamią (duuuży bas) i upiększają. Poza tym ok.
...
"Bo to ciągle trzeba na tych samych słuchawkach słuchac" :) nie pamiętasz :)?
Ja tez planuje kupic słuchawki w kwocie do 100zł które będą solidne do zastosowania na scenie i szybko nie rozpadną sie. Stawiałbym na AKG , chociaz słuchałem ich i zadne cudo to nie jest tak więc jeśli coś jest bardziej trwalszego to nie będe sie upierał przy AKG K... .
pozdrawiam
...
"Bo to ciągle trzeba na tych samych słuchawkach słuchac" :) nie pamiętasz :)?

Ja tez planuje kupic słuchawki w kwocie do 100zł które będą solidne do zastosowania na scenie i szybko nie rozpadną sie. Stawiałbym na AKG , chociaz słuchałem ich i zadne cudo to nie jest tak więc jeśli coś jest bardziej trwalszego to nie będe sie upierał przy AKG K... .
pozdrawiam